Autamme tekemään rakennusunelmistasi totta

Meiltä talonrakennus toiveidesi mukaan

Yrityksellämme on pitkä kokemus omakotitalojen rakentamisesta. Räätälöimme kokonaisuuden aina asiakkaan toiveiden mukaan – meiltä hoituvat talonrakentamisen kaikki vaiheet ammattitaidolla.

Voit tilata omakotitalon meiltä helposti kokonaisurakkana eli avaimet käteen -ratkaisuna. Tämä ratkaisu on suunniteltu sinulle mahdollisimman helpoksi: kerro vain toiveesi, niin me huolehdimme alusta loppuun toteutuksesta! Vaihtoehtoisesti talonrakennus voidaan toteuttaa myös työ- tai tuntiurakkana. Tällöin asiakas maksaa käytettävät materiaalit. Valitse sinulle paras ratkaisu, ota yhteyttä ja aloitetaan työt!

Projektina uudisrakentaminen tai tarpeena saneeraus? – Saat meiltä monipuoliset rakennuspalvelut Porissa ja koko länsirannikolla

Toteutamme uudisrakentamisen kohteet sekä erilaiset korjaukset ja saneeraukset luotettavasti ammattitaidolla.

Olemme kehitystä seuraava, asiantunteva rakennusliike. Uudisrakentaminen on yksi vahvimmista osaamisalueistamme ja mielenkiinnonkohteistamme. Palvelemme niin taloyhtiöitä, isännöintitoimistoja, yrityksiä kuin yksityisasiakkaitakin Porissa ja koko länsirannikon alueella.

Uudisrakentamisessa kokonaisuuden hallinta on tärkeää ja se meiltä todella sujuu vuosien kokemuksella. Aikataulussa ja budjetissa pysyminen ovat toimintamme kulmakiviä. Me toteutamme projekteja, jotka palvelevat onnistuneella lopputuloksellaan kaikkia osapuolia: kiinteistön omistajia, asukkaita ja tietysti tekijöitään.

Uudisrakentamisen lisäksi remontoimme ja saneeraamme vanhoja rakennuksia. Toteutamme ammattitaidolla kaikenlaiset korjausrakentamisen työt.

Meiltä saat muun muassa:

  • lattiaremontit
  • keittiöremontit kalusteasennuksineen
  • kylpyhuone- ja saunaremontit

Pitkän historian ja hyvän maineen ansiosta meille on kertynyt laaja yhteistyökumppaniverkosto, josta sinäkin voit hyötyä. Saat esimerkiksi sähkö- ja LVI-palvelut sekä tarvikkeet joko meidän kauttamme tai työurakkana.

Palveluvalikoimaamme kuuluu myös teollisuus- ja liikerakentaminen.

Aloitetaanko yhteistyö? Rakennamme uutta ja korjaamme vanhaa juuri sinun toiveidesi mukaan. Soita meille ja aloitetaan suunnittelu!

Ota yhteyttä

SOITA RAKENNUSALAN AMMATTILAISELLE 

050 561 0685