Toimivat liiketilat luovat mahdollisuuksia

Teollisuus- ja liikerakentaminen yrityksesi tarpeisiin – palvelemme Porissa ja koko länsirannikolla

Olemme kokenut rakennusalan toimija ja erikoistuneet muun muassa teollisuus- ja liikerakentamiseen. Me hoidamme urakat tehokkaasti maaliin vankalla ammattitaidolla.

Kaipaako yrityksesi teollisuushalli tai liiketila saneerausta? Onko ajatuksissasi kokonaan uusi toimitila tai tuotantohalli? Meillä on osaamista juuri tällaisten rakennusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin teollisuus- ja liikerakentamisen ratkaisut, juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Yrityksellämme on vahvaa teknistä ammattitaitoa ja kokemusta teollisuusrakentamisen alalta. Hoidamme erilaiset projektit yli 30 vuoden kokemuksella. Palvelemme Porissa ja koko länsirannikon alueella. Asiakkaitamme ovat muun muassa suuret rakennusyhtiöt, kuten Skanska, Lemminkäinen Infra, Astora-Rakennus, Oteran ja RMK Rent.

Voit valita urakan toteutettavaksi kokonaisurakointina eli avaimet käteen -periaatteella tai vaihtoehtoisesti tunti-/laskutustyönä. Olemme rakentaneet vuosien aikana suuren kumppanuusverkoston, josta sinäkin voit hyötyä. Saat esimerkiksi sähkö- ja LVI-palvelut sekä tarvikkeet joko meidän kauttamme tai työurakkana.

Kun valitset rakennusliikkeemme yhteistyökumppaniksesi, investoit samalla yrityksesi tulevaisuuteen! Meillä teollisuus- ja liikerakentaminen on aina laadukasta, turvallista ja kestävää. Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja aloitetaan yhteistyö.

Tiedoksi! Meiltä myös kurottajavuokraus sopimuksen mukaan, kuljettajan kanssa tai ilman. Jos tarpeesi on uudisrakentaminen tai saneeraus, palvelemme silläkin saralla!

Ota yhteyttä

SOITA RAKENNUSALAN AMMATTILAISELLE 

050 561 0685