Ensiluokkaisten lopputulosten rakennusliike

Rakennettua laatua ammattitaidolla – olemme rakennusliike, joka palvelee sinua Porista koko länsirannikolle

Rakennus Oy J. Patorannalta saat monipuoliset rakennuspalvelut tarpeidesi mukaan. 

Olemme vuonna 2006 perustettu täyden palvelun rakennusliike. Rakennamme uutta ja saneeraamme vanhaa – juuri sinun tarpeidesi mukaan. Jos haaveissasi on uusi omakotitalo, teollisuushalli yrityksellesi tai esimerkiksi kylpyhuoneremontti, me toteutamme projektisi yli 30 vuoden rakennusalan kokemuksella.

“Mitä sovitaan, ne pidetään”

Yritystoimintamme kulmakiviä ovat asiakkaidemme tyytyväisyys ja huippulaadukkaat lopputulokset. Meille on erityisen tärkeää se, että kaikesta sovitusta pidetään kiinni. Kun valitset meidät, voit luottaa, että projektisi valmistuu aikataulussa, budjetissa ja määriteltyjen suuntaviivojen mukaisesti.

Palvelemme yksityisasiakkaita, isännöintitoimistoja, taloyhtiöitä ja yhteistyökumppaneitamme. Esimerkiksi monet suuret rakennusyhtiöt ovat tyytyväisiä asiakkaitamme:

  • Skanska
  • Lemminkäinen Infra
  • Astora-Rakennus
  • Oteran
  • RMK Rent

Kiinnostuitko? Kysy lisää, me autamme sinua suunnittelemaan ja toteutamme erilaiset rakennusprojektit.

Ota yhteyttä

Rakentamista sinun tarpeidesi mukaan

Meillä on monipuolista osaamista erilaisten rakennusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Kerro vain tarpeesi, me palvelemme parhaan osaamisemme mukaan!

Rakentaminen on meille enemmän kuin pelkkää työtä. Innostumme erilaisista projekteista ja motivoidumme työmme monipuolisuudesta. Jos siis kaipaat ammattitaitoista, luovaa ja jatkuvasti kehittyvää rakennusliikettä urakkasi toteuttajaksi, ota yhteyttä meihin! 

Erikoisosaamistamme ovat muun muassa seuraavat palvelut:

Palvelemme sinua Porissa ja ympäri länsirannikkoa. Voit tilata urakat meiltä kokonaisurakkana eli avaimet käteen -ratkaisuna tai vaihtoehtoisesti työ- tai tuntiurakkana. Räätälöimme kokonaisuuden aina sinun toiveidesi mukaan. Jos siis haaveissasi on uusi kotipesä itsellesi tai yrityksellesi, soita meille!

Vinkki! Meiltä myös kurottajavuokraus sopimuksen mukaan, kuljettajan kanssa tai ilman.

Ota yhteyttä

SOITA RAKENNUSALAN AMMATTILAISELLE 

050 561 0685